Bugün Hangi Filmi İzlediniz?

Sinemayla dolup taşan muhabbetler için bu başlığı kullanabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetmen
Tepkiler puanı: 417
Ruh Hali:
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen svsknr »

Zorba yazdı: 25 May 2026@svsknr bu kesinlikle tartışma film ve aklımızdan geçenlerden ne kadar sorumluyuz ? Tartışmaya açık konu olabilir ne dersin ?
Zaten film seçme sırası sizdeydi @Zorba :siffle: Bu film diyorsan bu film olsun ama bu hafta köydeyim (Aslında ilçe de, herkes köy dediği için sıkıldım artık savunmaktan; ben de köy diyorum. Bu da farklı bir zorbalık sanırım! :fesse: ). Bu sebepten, şu gün izlerim diye söz veremiyorum. :-({|=
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör
Tepkiler puanı: 576
Ruh Hali:

Okunmamış mesaj gönderen denisilin »

Bizden bir oyuncu, Tim Seyfi doktor rolünde karşımıza çıkmış, dikkatimi çekti, belirtmek istedim. Body horror dedikleri türe örnek bir korku gerilim! Sevenler için belki önerilebilir fakat benim gibi bu işten midesi kalkanlara uzak durmalarını söylerim! Büyük beklentiyle başlayıp hüsrana uğradığım bir yapım oldu kendi adıma... Mumya filmleri içinde en güzeli bence Brendan Fraser'lı seri...
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör
Ruh Hali:

Sabahattin Ali'nin Kuyucaklı Yusuf'u ile, Grinin elli tonu ve Muhteşem Gatsby karışımı bir yapım izlenimi verdi bana... Aşkı nefret ile harmanlayıp bir sürü duygu ve arzuyu katarak, insan doğasının kötülüğünü kullanmış yönetmen... Zaten açılış sahnesinde yaptığı ters köşeyle duygu ve arzularla oynayacağını gösteriyor! Beni arada bırakan bir yapım oldu; ne bayıldım, ne çok kötü buldum diyebilirim. Filmin tanıtım aşamasında M. Robbie'nin aşırı dekolte ve hatta çıplak gezinmeleri acaba film kötü mü dedirtmişti ama öyle olmadığını gördüm! Metafor tarzda bir psikolojik aşk filmi desem çok mu çorba gibi olur?!
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

byKush
Yönetmen
Tepkiler puanı: 260
Ruh Hali:
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byKush »

Serinin son filmi olması sebebiyle daha büyük beklentim vardı.

Grindelwald karakterindeki radikal değişime çok anlam veremedim. Harry Potter serisinde Dumbledore değiştiğinde benzer karakter görevi devralmış, çok da rahatsız etmemişti. Ama Johnny Depp'in yerine Mads Mikkelsen'ın geçmesi aktörün güçlü karakteri açısından rahatsız etmese de görsel ve rolün ruhu açısından tartışılabilir diye düşünüyorum. Mikkelsen oturmuş karakteri ile aldığı rolü güçlü sergiliyor ama bu Depp rolün karakterine büründüğü gerçeğini değiştirmiyor.

:-({|=

O değil de onca yılın Dumbledore'u da gay çıktı ya; ne diyeyim.
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetmen
Tepkiler puanı: 417
Ruh Hali:
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen svsknr »

Ne yazık ki beklentilerimin çok ama çok altında kalan bir film oldu. Sırf Adile tezyemin hatırına 6 veriyorum ama 4 puanı sadece onun adı geçti diye... :pleur2:

EK: Levent Can'ın da Hakkını yemeyelim; bazen, gerçekten de Münir Özkul oynuyor zannettim :)
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör
Ruh Hali:

Charles Bronson’u eskilerin en karizma aktörlerinden… Film serinin ilk filmi, izlerken çok sıkıldığımı belirtmek isterim. Özellikle müzikler inanılmaz kulak tırmalayıcı! Eski filmleri farklı gözle izleyebilmek lazım fakat bu filmde yapabilmek oldukça zor! Jeff Goldblum’u görmek çok şaşırtıcıydı!
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

byKush
Yönetmen
Ruh Hali:
İletişim:

Komedi, aksiyon?! Amerika'nın yediği haltları masum gösterme çabasının beyazperdeye aktarılması.

Denk geldim, ha düzelir ha normale döner derken film bitti. Tabakta mısır kaldıysa, çok da boş vaktiniz varsa izleyin.

:pascontent1:
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
Kullanıcı avatarı

byKush
Yönetmen
Ruh Hali:
İletişim:

Konu daha önce de baya bir işlendi. Bu sefer konuyla inceden dalga geçen, komedi ağırlıklı bir bilim kurgu olmuş..

Kullanıcı avatarı

byKush
Yönetmen
Ruh Hali:
İletişim:

Ana karakterimiz Wonka'nın ilk yıllarını anlatan, serinin devam filmi. Eğlenceli bir müzikal olduğu gerçeğini inkar edemeyiz. Keyifli vakit geçirmek için ideal bir aile filmi.
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör
Ruh Hali:

Kenan İmirzalıoğlu’nun manken yakışıklılığının hala durduğu zamanlardan… Olgun Şimşek, Engin Günaydın gibi karakter oyuncuları ve yine zengin kadrosuyla her daim izlenir yapımlardan… Uğur Yücel ustanın ellerine sağlık…
Dolce far niente…