Bugün Hangi Filmi İzlediniz?

Sinemayla dolup taşan muhabbetler için bu başlığı kullanabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

byKush
Yönetmen
Tepkiler puanı: 64
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byKush »

Karısı teröristlerce öldürülen CIA memurunun çalıştığı kuruma olan inancı zedelenir. Sistemi irdelediğinde öğrendiği bilgilerden rahatsız olması onu kendi savaşına sürükler. Kurduğu tuzaklarla hem teröristlerden hem CIA içindeki kokuşmuş üst düzey yöneticilerden intikamını alır.

Filmin İstanbul sahnelerinde rahatsızlık verici görüntüler olsa da kadro filmi ayakta tutuyor.

İzlenebilir filmler arasında.

7/10
:-({|=
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
Kullanıcı avatarı

byKush
Yönetmen
İletişim:

Film türünün vasat örneklerinden. Gerek Leslie Nielsen gerekse Mike Myers benzer konularda o kadar başarılı filmler yaptı ki; bu film sadece güncel konusu ile tutunmaya çalışmış.

Uzun lafın kısası; harcayacak 1saat 57dakikanız varsa gidin başka filmde harcayın.

2/10
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
Kullanıcı avatarı

byKush
Yönetmen
İletişim:

İşte film gibi film.

Dialoglar, monologlar, çekimler, renkler hele hele oyunculuk. Başroldeki iki dev isim rollerinin hakkını vermişler.

Tanrı var mı? Hayat yaşamaya değer mi? Bittiğini düşünüyorsan sürdürmek için çaba sarfetmeli mi? Daha yüzlerce soru...

İzlemenizi tavsiye ettiğim filmlerden.

8/10
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör
Tepkiler puanı: 338

Okunmamış mesaj gönderen denisilin »

Eskinin hızlı gençleri… Netflixte denk gelince izledik hanımla… Kadroya bakınca insan yaşlandığını hissediyor! Tara Reid ne kadar güzeldi, Michael Rosenbaum ise Smallville dizisindeki üstün Lex Luthor performansından sonra bir türlü beklenen sıçramayı yapamadı bence… Neyse sürprizli, gerilimli eski tar bir korku isteyenlere birebir der, iyi seyirler dilerim.
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Neyin nereye gittiği belli olsa da, Aang ve ekibini özlemişim. Ayrıca alıştığımız anlatım tarzı yine mevcut! Kaçırmayın!... Filmini doğru düzgün yapamadılar lakin animasyon çok güzel olmuş, devamı da gelecektir!
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

byKush
Yönetmen
İletişim:

Dekor, kostüm, atmosfer...

Ridley Scott bu sanatı konuşturuyor bence. Uzun zaman sonra izlediğim güzel tarihi filmlerden biriydi.

Tavsiye ederim.

8/10
Kullanıcı avatarı

byKush
Yönetmen
İletişim:

“Ford v Ferrari”, James Mangold’un yönetmenliğinde hem hızın hem de insan ruhunun sınırlarını anlatan bir film. Christian Bale ve Matt Damon’un güçlü performanslarıyla, yarış sahnelerinin adrenalini kadar karakterlerin içsel çatışmaları da izleyiciyi etkiliyor.
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Müziklere bayıldım! Ambiyans, tarzlar yine şahane... Oyuncu kadrosu gayet iyi... Yalnız bu Rebecca Ferguson güzelliği, karizması nedir arkadaş yahu! Çok sevilen dizilerin finalleri ya da dönüş filmleri fanlar tarafından genelde beğenilmiyor sanki... İzlenir, sağlam bir film olmuş bence...
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Dhelmot Mulroney, Theo Rossi ve Kim Coates gibi sevdiğim oyuncular olunca izlemek istedim ama umduğumu bulamadım! Tv filmi tadında bir yapım.
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

kuzeydebiryer
Yönetmen
Tepkiler puanı: 71
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen kuzeydebiryer »

Daha önce filmlerini izlemediğim yönetmenlerin filmlerini seçmeyi ayrı bir seviyorum. Tayvan yeni dalgasının yönetmenlerinden Edward Yang ile tanışmak için seçtiğim ilk film Taipei Story oldu. Kentin yabancılaşan değişimi içerisinde yalnızlaşan ve şehrin yansımaları arasında kaybolan insanların öyküsü. Çekim teknikleri açısından farklılığı ile beni yakaladı. Karakterlerini geri plana çekerek mekanı ön plana çıkartan açıları ile benim beğenimi topladı.

8 / 10