Bugün Hangi Filmi İzlediniz?

Sinemayla dolup taşan muhabbetler için bu başlığı kullanabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetmen
Tepkiler puanı: 417
Ruh Hali:
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen svsknr »

Yine bu topraklar için cesur ve zor bir konu seçilmiş ama güzel işlenmiş diyebilirim. Karakter gelişimi, ilşkileri vs. biraz yüzeysel ve eksik kalmış olsa da, asıl sorun Erdal Bakkal! Naptın be abicim? Gözlerim kanadı resmen! 8|

Puanım: 6
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetmen
Ruh Hali:
İletişim:

Ütüyle çekilmiş gibi duran, 360p YouTube versiyonunu izlemiş olsam da, güzel filmdi! Sanırım en etkileyici sahneler ise ilk defa elektrikle tanışan Dilber'in florasan lambaya ve TV'ye şaşkın bakışlarıydı. :pleur2:

Puanım: 6
Kullanıcı avatarı

kuzeydebiryer
Yönetmen
Tepkiler puanı: 97
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen kuzeydebiryer »

Filmin ilk yarım saatinde beklediğimi bulamadığım bir renk cümbüşü izledim. Filmi bıraksam mı dediğim noktada film yavaş yavaş beni kendine çekti. Aile ve dostluk ilişkileri içerisinde bir Woody Allen Filmi gibiydi. Uzun diyalogları hakkını veren bir yapım. İnce esprileri baştan sona beklemediğiniz anda yüzünüzde sıcak bir gülümsemeye neden oluyor.

7 / 10
Kullanıcı avatarı

byKush
Yönetmen
Tepkiler puanı: 259
Ruh Hali:
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byKush »

Jackie Chan herzamanki gibi; izletiyor kendini. Hala dublör kullanmıyor adam. Ama ihtiyarlamış; aksiyon sahneleri azalmış.

Senaryo çok eğlenceliydi; özellikle kılık değiştirmeler, bi anda kaybolmalar vs. Ve süpriz son... Genelde yazılardan sonra genelde kamera arkasından görüntüler verilirken bu sefer süpriz son ile bitirilmiş.

Tavsiye ederim, eğlenceli..
:-({|=
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetmen
Ruh Hali:
İletişim:

Filmin ilk yarısı için bir Nolan filmi demek epey güç bence; sıradan bir mitoloik hikaye olarak başlıyor ama ikinci yarısı bambaşka! Özellikle, yaşanan pişmanlıklar çok iyi aktarılmış. İzlerken Vikingler'in son sezonu geldi aklıma 🥰

Lakin ve fakat ki, ulan karşına çıkan her düşman mı dev olur!? Bu memlekette bi cüce siz misiniz? 🤣

Puanım: 8
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör
Tepkiler puanı: 576
Ruh Hali:

Okunmamış mesaj gönderen denisilin »

Zayıf bir komedi çıkmış ortaya… Aslında oyunculara bakınca insan bir beklentiye giriyor ama sonuç biraz hayal kırıklığı yaratıyor!
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

Commander Dragonlord
Editör
Tepkiler puanı: 102
Ruh Hali:
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Commander Dragonlord »

Bazen hayallerimde kadınlar yaratırım. Sevişirim o kadınlarla, öpüşürüm, koklaşırım... Ancak gerçek kadınlar, doğanın yarattığı, Allah'ın yarattığı kadınlar... Bütün tasarımlarımı aşar, beni hayretlere düşürür, beni hayran bırakır güzellikleriyle kendilerine. Ve hayal gücümün ne kadar sınırlı olduğu gerçeğiyle yüz yüze kalırım bir kez daha. Adria Arjona mesela. Celeste rolüyle Saldırı filminin kadrosuna katılmış. Güzelliğiyle yine büyülemiş herkesi (ya da en azından beni). Ancak film bir tuhaf. Su gibi geçiyor. 90 dakika nasıl geçiyor anlamıyoruz. "E, ne oldu şimdi?" derken buluyoruz kendimizi sinemanın çıkışında. Uzun bir dizinin ilk episodunu izlemişiz gibi bir etki bırakıyor film üzerimizde. Hikaye pek gelişmiyor bir türlü. Gerek Hanna Kammler gerekse Celeste karakterleri bir türlü derinlik kazanamıyor. Askerî bir tesisten kaçan üç süper asker Celeste ve küçük kızına dadanıyor nedense ve Celeste de bunları gebertiyor. Kusura bakmayın, spoiler vermiş gibi oldum ama, başkaca da bir sürprizi ya da hikâyesi yok filmin. Öyle çerezlik bir film gibi olmuş sanki. Neyse biz Adria'ya odaklanalım bari. En azından gözümüz, gönlümüz bayram etmiş olur. İçimize belki tatlı bir sıcaklık yayılır. Belki o zaman Allah'ın neleri yaratmaya muktedir olduğuna bir kez daha şahitlik olmuş oluruz. :frime1:
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör
Ruh Hali:

Eli Roth’u görünce atlıyor insan fakat net hayal kırıklığı… Bu ara çocuklar üzerinden korku, gerilim filmleri furyası var gibi fakat bu hiç olmayanlardan diyebilirim! Sinister 1-2 izleyin, gerisi hikaye!!!
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör
Ruh Hali:

Eli yüzü düzgün, çizgi roman tadında bir film olmuş! Teknoloji ilerledikçe zaten hayal edilen tüm sahneler çekiliyor, haliyle aksiyon tavan… Yeni bir dünya açılıyor artık, Spidy ve X-men avengers dünyasında… Punisher, Scorpion ve Hulk gibi bir sürü karakter de cabası… Tom Holland The Impossible filminde kardeşleriyle kavuşan çocuk rolünden beri üstüne kata kata gidiyor, umarım bozmaz!
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

byKush
Yönetmen
Tepkiler puanı: 259
Ruh Hali:
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byKush »

Hasta yatarken çok yormayan biraz tarih biraz macera içeren bir film.

:-({|=
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.